Helsingør
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 17. februar 2020

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 17. februar 2020

DR1

00:50  

Hamish Macbeth l (1:6)
Hamish Macbeth l (1:6) Hamish Macbeth er betjent i den søvnige landsby Lochdubh i det skotske højland. Den unge politimand er ikke typen, der gør tingene efter bogen. Hans tilgang til jobbet er temmelig anarkistisk, og det er måske meget heldigt, for mange af beboerne i den lille by er ganske excentriske. Da nogen bryder ind hos den lokale grossist, venter der da heller ikke Hamish en helt almindelig sag. Hamish Macbeth: Robert Carlyle.

01:45  

Hamish Macbeth l (2:6)
Hamish Macbeth l (2:6) Et engelsk ægtepar, Vicky og Paul Jeffrey, har slået sig ned i den søvnige skotske landsby, hvor den unge Hamish Macbeth er politimand. Vicky har kastet sin kærlighed på alt, der kan opfattes som traditionelt skotsk, men hun bliver hurtigt en torn i øjet på de lokale, der føler, at hun prøver at styre hele landsbyen. Og da hun begynder at modtage trusler på livet, må Hamish forsøge at finde ud af, hvem der står bag. Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

02:35  

Vera: Skygger på himlen
Vera: Skygger på himlen Havnearbejderen og familiemennesket Owen Thorne styrter i døden fra taget af et parkeringshus. Sprang han, eller blev han skubbet? Kriminalinspektør Vera Stanhope går på jagt efter svaret. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

04:05  

Til undsætning (33:48)
Til undsætning (33:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

04:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Vorbasse Marked har en særlig plads i Søren Sørensens hjerte. Og han har taget både nyere brugte og klassiske veteranbiler med - samt en god portion salgsteknik. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har tomme hylder hjemme i butikken efter en god sæson, så de er taget på jagt efter nye gamle skatte i det østjyske. Lasse Petersen har fået en meget sjælden samling fajance til salg. Og trods svimlende priser på de skrøbelige genstande, så har han et par yderst interesserede kunder.

05:23  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Dage i haven (10:12)
Dage i haven (10:12) Pernilla Månsson Colt får i dag besøg af Gunnel Carlson, der ankommer med både mormor-stauder og hjælp til at lindre savnet efter Middelhavet. Pernilla skaber en urtehave, og kokken Tareq Taylor har travlt med noget, der igen vækker længslen efter Italien.

06:15  

Søren Ryge: Martas gode liv
Søren Ryge: Martas gode liv Marta er 89 år og bor i en lille landsby på Sjælland. Hun er et sjældent livsstykke og fortæller sin smukke historie, der især handler om de fire år, hun kørte til Dalarne i Sverige igen og igen. 1000 km. hver vej. Bare for at bo i en lille sæterhytte og være sammen med Arne... Sendt første gang 06.06.13

06:45  

Skattejægerne
Skattejægerne Vorbasse Marked har en særlig plads i Søren Sørensens hjerte. Og han har taget både nyere brugte og klassiske veteranbiler med - samt en god portion salgsteknik. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har tomme hylder hjemme i butikken efter en god sæson, så de er taget på jagt efter nye gamle skatte i det østjyske. Lasse Petersen har fået en meget sjælden samling fajance til salg. Og trods svimlende priser på de skrøbelige genstande, så har han et par yderst interesserede kunder.

07:15  

Rejsen til Østersøen (2:3)
Rejsen til Østersøen (2:3) Vi tror vi ved alt om naturen i Østersøen. Men den vrimler med overraskelser. Når foråret kommer, begynder hannerne at lede efter en mage - og særligt elgkoens parringkald runger i de store skove i Estland. Og længere mod nord i det finske øhav finder vi Skandinaviens største landlevende rovdyr den brune bjørn - der ofte svømmer med dens unger fra ø til ø. Ved hjælp af skjulte kameraer kommer vi tæt på de små og store dramaer i Østersøens dyreliv.

08:10  

Aftenshowet - Ugens højdepunkter
Aftenshowet - Ugens højdepunkter Vi giver dig de bedste, de sjoveste, de mest rørende og afgørende øjeblikke fra ugens gæster og aktuelle historier, når programmets værter på skift samler nogle af de samtaler, debatter og historier der gjorde særligt indtryk på dem i ugen der gik. Her kan du se, eller gense, et engageret og levende ekstrakt af det der optog os, gav os nye perspektiver, og klædte os på til at tage samtalerne videre fra Aftenshowets studie på Rådhuspladsen i København.

08:35  

Landsbyhospitalet (31)
Landsbyhospitalet (31) En lille pige falder ned fra en klippe, så ambulanceføreren Frankie og dr. Weatherill må ud på en længere klatretur for at redde hende. Dr. Goodwin tager også ud i den frie natur, da han er på jagt efter forgiftede fisk - mens søster Brigids cykeltur i den friske luft desværre ender med, at hun bliver kørt ned.

DR2

01:15  

Rafael - skønhedens mester
Rafael - skønhedens mester Den italienske maler og arkitekt Rafael (1483-1520) var en rockstjerne i sin generation. Berømt og smuk med en forkærlighed for underskønne kvinder og død i en ung alder! For at kaste lys over Rafaels kunst og liv udforsker kunsthistorikere her den legendariske kærlighed mellem kunstner og muse og forsøger bl.a. at identificere kvinden, der er portrætteret i det sensuelle maleri La Fornarina, også kendt som Portræt af en ung kvinde.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Adam & Eva: Hvorfor straf?
Adam & Eva: Hvorfor straf? Er vores moderne verden er blevet et frisindets paradis på jord eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas? Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de det tidligere Horsens Statsfængsel for at debattere straf. For skal straffen for forbrydelser hævnes, med et bibelsk øje for øje og tand for tand? Eller handler straf om at gøre kriminelle til bedre mennesker?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (31)
Den lille prinsesse (31) Den lille prinsesse vil gerne lave et show for sin grandtante. Hun fortæller alle de andre, hvad de hver især skal optræde med. Men det er ikke så nemt at få dem til at lystre.

05:20  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

05:25  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

05:55  

Minisekterne (46)
Minisekterne (46) Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:00  

Søpapegøjernes ø II (2)
Søpapegøjernes ø II (2)

06:10  

Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs
Sovedyr på eventyr II (5) - Kaninsoldaten og Prinsesse Sangs Rosa besøger Isa og de finder sammen på et eventyr om Isas sovedyr Stampe. Han er en kanin med soldateruniform og en flot tromme. I eventyret bliver han til en livvagt på slottet i landet Stilleland. Her har Kong Søvnløs bestemt, at alle skal være helt stille, fordi han ikke har kunne sove i 100 år. Men Stampe er så glad for at tromme, at han ikke kan lade være. Hans trommespil tilkalder Prinsesse Sangskat og sammen spiller og synger de, selvom de ikke må. Spørgsmålet er, hvad kong Søvnløs siger til musikken, og om han nogen sinde falder i søvn?

06:30  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Gurli Gris II (15)
Gurli Gris II (15) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Gurli Gris II (16)
Gurli Gris II (16) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Simon
Simon Super-storebror

07:10  

Superhelten Sprinter Galore
Superhelten Sprinter Galore

07:20  

Heino fikser alt - Konsollen (11)
Heino fikser alt - Konsollen (11) Adam har ringet til Heino, fordi Adams spillekonsol er gået i stykker. Heino kommer til undsætning og ordner konsollen, men det går ikke helt efter planen, og så må Adam og Heino finde på noget andet sjovt at lave.

07:30  

Didrik Drage (28)
Didrik Drage (28)

07:45  

Onkel Rejes Heavyband (4)
Onkel Rejes Heavyband (4) Onkel Reje, Brille og Krølle er overbevist om, at de vinder Heavy-MGP, selvom de kun lige har meldt sig til. Onkel Reje har ikke glemt hvordan direktøren for undergrundspladeselskabet Kloak Records hånede dem, så han vil ned og have oprejsning. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen og en mystisk pakke fra Heavy-MGP.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Kasper og Sofie II (16)
Kasper og Sofie II (16) Sofie får skoldkoppper og synes, det er kedeligt at være hjemme fra børnehaven. Så får Kasper også skoldkopper, og de kan være syge og lege sammen. De har det sjovt med at sammenligne symptomer og minde hinanden om ikke at klø i knopperne.

08:30  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

08:55  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

 
DR1

09:25  

Jordemoderen III (4:10)
Jordemoderen III (4:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

10:20  

Antikkrejlerne XVIII (15)
Antikkrejlerne XVIII (15) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:05  

Antikkrejlerne XVIII (16)
Antikkrejlerne XVIII (16) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:50  

Bonderøven 2010 (9)
Bonderøven 2010 (9) Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på sin gamle bondegård. Der er kommet nye beboere på Kastaniegården. Frank har fået to smågrise, som er meget kælne. Det victorianske drivhus er næsten færdigt, og hvedemarken skal høstes med den gode gamle le. Og så er Frank gået i gang med at malke gederne. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 10.10.10

DR2

09:00  

Hvis vægge kunne tale (7:8)
Hvis vægge kunne tale (7:8) Gartnerboligen og det forfaldne orangeri tilhørte engang Engholms Slot, og det er her, både Christopher og Erika kommer på arbejde. En familiehistorie leder frem til, at to halvsøskende forenes for første gang.

10:00  

Danskerne i Las Vegas
Danskerne i Las Vegas Las Vegas er syndens by. Den er bygget af mafiaen, den er en magnet for lykkeridere og så er den så meget andet. Jakob Thygesen er taget til den vanvittige by midt i ørkenen for at møde nogle af de danskere, der bor der: Flemming, der står på vandski og har sit eget bageri, Helle, der har genfundet sin ungdoms kærlighed og Johnny, der tjener millioner på at skrive erotiske e-bøger.

10:30  

Surferne der startede bølgen
Surferne der startede bølgen Frygtløse og ridende på dødbringende bølger. Sådan levede den ikoniske surf-gruppe 'Momentum Generation'. En gruppe unge, der surfede på Hawaii i 90'erne og kæmpede om at vinde verdensmesterskabet - indtil en af dem ikke kom tilbage til kysten. Gennem private optagelser og interviews fortæller de for første gang om livet som professionelle surfere, og hvordan de ændrede synet på surfing. En historie om ambitioner, venskaber, kærlighed og død.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

09:20  

Vitello - gør en god gerning (11)
Vitello - gør en god gerning (11) Møgungen William er blevet spejder og måske får han engang en kniv. Vitello synes det med kniven lyder sejt og vil være med. Nu skal de bare finde nogen at gøre gode gerninger på.

09:27  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

09:30  

Busters verden (5:6)
Busters verden (5:6) Buster klarer sig ikke så godt i skolen, det kniber med koncentrationen, fordi han er for optaget af sit trylleri. Naboen fru Larsen dør og Buster er ked af det, men så kommer han som bud til Joannas hus og bliver inviteret til fest.

09:55  

Mig og mine to hjem - Tristan (1)
Mig og mine to hjem - Tristan (1) Tristan er hos sin far, og de hjælpes med at lave aftensmad. Inden maden er færdig leger Tristan og hans storebror en sjov leg, men pludselig bliver de uvenner og far må hjælpe.

10:00  

Ramajetterne (1)
Ramajetterne (1) Den er helt gal i Ramasjangs lufthavn! En tung og urokkelig kuffert er havnet det forkerte sted og truer med at få lufthavnen til at gå helt i stå. Kan de fem venner finde en løsning sammen?

10:25  

Mit kæledyr - en ged
Mit kæledyr - en ged Alberte er 6 år og drømmer om at få en ged. I dag får hun besøg af 11-årige Signe, der ved alt om, hvordan man passer sådan en krabat. Albertes mor og far kigger med og vurderer, om Alberte måske er ved at være gammel nok til at få sin store drøm om et kæledyr opfyldt. Vært: Silja Okking

10:35  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om sin første skoledag.

11:00  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Kaj og Andrea leger stærk som Pippi og sejler ud til Willy.

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse vil gerne forkæles af Luna, men ælling er lige ved at ødelægge den dejlige dag.

DR1

12:20  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

13:05  

Hammerslag 2018 (11)
Hammerslag 2018 (11) Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. Vært: Christian Degn

13:50  

Danmarks bedste portrætmaler (4:4)
Danmarks bedste portrætmaler (4:4) Blandt smukke og historiske statuer skal vores tre finalister portrættere en stor kendt dansker på Glyptoteket i København. Der er skruet helt op for forventningerne og på kun 4 timer, skal vores finalister, ved hjælp af olie, akryl og kul, yde deres ypperste. Det bliver en spændende finale, hvor vores dommere bringer et wildcard i spil og må votere lige til det sidste, før de kan kåre Danmarks bedste portrætmaler 2018.

14:35  

Manipulator II - Salg (5:6)
Manipulator II - Salg (5:6) Manipulator II er programmet, der gør os klogere på hvordan, vi mennesker manipulerer med hinanden og hvordan vi bliver manipuleret med ude i verden. Livstilsekspert Anne Glad henter viden fra en række eksperter, mens mentalist Jan Hellesøe visualiserer programmets tema i sine manipulationseksperimenter. I dette program tager Anne Glad ud for at tale med en Power-butik og skal være fluen på væggen når en ejendomsmægler skal sælge et hus. Jan Hellesøe skal prøve at forstå og styre en kundens behov, og besøge en bilforhandler.

DR2

12:15  

Vild videnskab: Cyborgs
Vild videnskab: Cyborgs Der er store chancer for, at du enten kender nogen, eller selv er en cyborg. Det vil sige et menneske, der har fået hjælp ved at få indopereret teknologi, såsom kunstige lemmer eller pacemaker. Men med de videnskabelige fremskridt, vi ser lige nu, er vi langt forbi spørgsmål om reservedele og på vej ind i en ny virkelighed, hvor en fusion af biologi og teknologi kan gøre os stærkere, hurtigere og klogere. Men vil vi så stadig være mennesker?

13:00  

Vild videnskab: Hjerneforskning
Vild videnskab: Hjerneforskning Den menneskelige hjerne er et kompliceret mysterium, der rummer alle menneskehedens sorger og triumfer. Vore redskaber til at undersøge og forstå hjernen bliver bedre og bedre og har ført til videnskabelige gennembrud, som kaster lys over bevidsthedens gåde, måske kan hjælpe tusinder ud af koma og tilbyde lindring for lidelser som epilepsi og alvorlige hjerneskader.

13:45  

Eventyrlige jernbaner (5:6)
Eventyrlige jernbaner (5:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Dygtige jernbaneingeniører har skabt nogle af verdens mest dramatiske togrejser, som at krydse det cyklonhærgede Indiske Ocean, køre direkte gennem en jordskælvszone under Bosporusstrædet, eller gennem klipperne ved den italienske riviera .

14:30  

Eventyrlige jernbaner (6:6)
Eventyrlige jernbaner (6:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Det er ambitionen om at øge farten, der gennem tiden har ført til de største nyskabelser. Fra de stærke damplokomotiver til supersoniske højhastighedstog til toge, der ved hjælp af magneter nærmest flyver oven på skinnerne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Skæg med matematik (2)
Skæg med matematik (2) Hr. Skæg holder abefest, synger om "1 minut", konkurrerer i hammerkast og besøger etagerne for Dug & Sovs samt Fodbolde & Glas i Det Lille Storcenter.

12:30  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

12:45  

Kika og Bob (21)
Kika og Bob (21) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (43)
Junglebogen (43)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at hesten kan sove, mens den står op? Ta' med Lille Nørd ud og ride på heste, og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor hesten har hestesko på.

13:40  

Sikker & Søn IV (8)
Sikker & Søn IV (8) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et hurlumhejhus. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Hamish Macbeth l (5:6)
Hamish Macbeth l (5:6) Harry og Francis er på flugt fra politiet. Da de kører gennem Lochdubh, rammer de Hamish Macbeths elskede hund, Lille Jock. Hamish er sønderknust, og da han sætter efter de to røvere ud i vildmarken, gør det hans byfæller stærkt bekymrede. Kunne han finde på at skade de to mænd? Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

15:55  

Hamish Macbeth l (6:6)
Hamish Macbeth l (6:6) Det er vinter i Lochdubh, og stik mod Hamishs råd tager major Maxwell en gruppe kontorfolk med på hiking med kurs mod den mest hårrejsende bjergtop. Da selskabet får problemer, må Hamish kaste sig ud i en livsfarlig redningsaktion. Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

16:45  

Landsbyhospitalet (33)
Landsbyhospitalet (33) Sygeplejersken Samantha ruger over sin graviditet og tager i desperation en beslutning, der får dramatiske konsekvenser. Dr. Goodwin kommer også ud for ubehageligheder, da et kvindebekendtskab føler sig dårligt behandlet og klager til ledelsen.

17:35  

Jordemoderen III (5:10)
Jordemoderen III (5:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

15:15  

Vores verden gennem 500 år (2:6)
Vores verden gennem 500 år (2:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1600-tallet blev de første massemedier født, og handlen blev global. Med Keplers opdagelse af de faste planetbaner, begyndte mennesket en både åndelig og teknologisk udvikling. Mens selvbevidste kvinder stadig risikerede at blive brændt på bålet. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

16:10  

Vores verden gennem 500 år (3:6)
Vores verden gennem 500 år (3:6) Det var et nyt revolutionerende syn på verden og ikke en fornyelse af troen, der startede Martin Luther og reformationsbevægelsen for 500 år siden. I 1700-tallet begynder mennesket at se det Gud har skabt, som 'den bedste af alle verdener', men reglerne for denne bedre verden, må mennesket selv opfinde. Et moderne essay over 500 års reformationshistorie og betydningen for det moderne menneske.

17:05  

Danmarkshistorien på vrangen (3:6) - Overtro gennem tiderne
Danmarkshistorien på vrangen (3:6) - Overtro gennem tiderne I årtusinder har vi mennesker haft behov for at tro på såvel gode som onde overjordiske væsner. Trolde, hekse og forbandelser har eksisteret side om side med Gud, Jesus og bønner. Vi fortæller i dette program om tro og overtro fra jæger-samlernes shamanisme over bronzealderens soldyrkelse og middealderens astrologi til de mere eller mindre bestialske og bizarre ritualer og traditioner som især blev praktiseret ude på landet i 1800tallet. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen Medvirkende: Jeanette Varberg, Kurt Villads Jensen, Ulrik Langen, Poul Duedahl

17:50  

Varian Fry: Agenten, der reddede de største europæiske kunst
Varian Fry: Agenten, der reddede de største europæiske kunst Hans mission var at evakuere 200 personer. Men han ender med at redde mere end 1800 intellektuelle, forfattere, malere, musikere, filosoffer og komponister. Alle sammen på flugt fra nazisterne, fordi deres kunst blev betragtet som degenereret og sygelig. Hans navn var Varian Fry. En amerikansk journalist, der kom til Frankrig i 1940 som agent for Emergency Rescue Committee. Her er hans historie.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (35)
Gurli Gris VII (35)

15:10  

Gurli Gris VII (36)
Gurli Gris VII (36)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Vidundervovsen Vaffel (18)
Vidundervovsen Vaffel (18) Vaffel og killingen

15:55  

Eventyrdetektiven Sandra
Eventyrdetektiven Sandra

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol (17)
Paw Patrol (17) Vovser på jagt efter påskeæg

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

17:30  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

17:45  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Anne, Sanne og Lis
Anne, Sanne og Lis Dansk dokumentar fra 2018 Vi kender dem mest for de hits de har haft hver for sig, men i to år - fra 1980 til 1982 - stod Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen side om side som sangerinder i det samme band. Det er i denne korte periode at treenigheden Anne, Sanne og Lis opstår. I denne dokumentar fortæller tre af Danmarkshistoriens største musikalske stjerner hvordan de fandt sammen, og hvorfor de gik fra hinanden igen.

DR2

18:45  

Dubais danske damer (2:4)
Dubais danske damer (2:4) Hvordan er det som dansk, moderne kvinde at leve i kontrastfyldte Dubai ? Er det så fyldt med begrænsninger og undertrykkelse som vi tror ? Ny dansk serie følger 5 danske kvinder, der tager os med ind i et anderledes Dubai, hvor livet ikke bare byder på solskin og skattefrihed, men også på lange arbejdsdage, økonomisk usikkerhed og helt almindelig hverdag. Da Maja flyttede til Dubai var der kameler i gaderne, nu sælger hun huse til mange millioner kroner. I passet står der housewife. I villaen i Dubai holder Ditte holder styr på familiens 3 døtre, der går i international skole og har venner fra hele verden. Tilrettelæggelse: Vibeke Heide-Jørgensen og Lisbet Barrett

19:15  

Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (3:4)
Fru Stæhr og mysteriet om babyliget på loftet (3:4) Fru Stæhr og Sanne fortsætter jagten på at løse mysteriet. Hvorfor stod der initialerne AN på kassen som barnet lå i? Og kan det mystiske pensionat have huset nogen, der kunne have været involveret i barnets skæbne? Det lykkes at opspore en niece til søstrene Vanting og pludselig kommer modstandsbevægelsen ind i billedet.

20:00  

Valhalla-mordene (4:4)
Valhalla-mordene (4:4) Stædigt fortsætter Kata efterforskningen af forbrydelserne på drengehjemmet, selv om hun egentlig er på orlov. Hun gør en foruroligende opdagelse om Reykjaviks politidirektør - men nogen højere oppe gør alt i deres magt for at lægge låg på sagen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene (44)
Pyjamasheltene (44)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts (9)
Wild Kratts (9)

19:20  

Svampebob Firkant VII (16)
Svampebob Firkant VII (16) Havets bondeknolde + Svampen og vulkanen

19:45  

Vi' bare bjørne III (46)
Vi' bare bjørne III (46)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Døde pigers dagbog
Døde pigers dagbog En forårsdag i 2019 begår den 20-årige Maja Luna selvmord. Efter hendes død opdager moren, at datteren var med i et hemmeligt netværk på Instagram, hvor hun sammen med hundredvis af piger delte voldsomme billeder og tekster af selvskade og selvmord. DR undersøger det hemmelige netværk, og afdækker hvordan de unge piger inspirerer hinanden til at skade sig selv i og værste fald ender med at tage deres eget liv. Tilrettelæggelse: Laurits Nansen og Maria Lyhne Høj

22:10  

Mordene på White House Farm (2:3)
Mordene på White House Farm (2:3) Slog Sheila Bamber sine børn og sine forældre ihjel, hvorefter hun skød sig selv? Ja, siger kriminalinspektør 'Taff' Jones. Nej, mener hans kollega Stan, men det haster med at finde beviser, der understøtter hans synspunkt. Snart vil ligene nemlig blive kremeret - og dermed vil vigtigt bevismateriale bogstaveligt talt gå op i røg.

23:40  

Jordemoderen III (5:10)
Jordemoderen III (5:10) I slutningen af 1950'erne har den nyuddannede jordemoder Jenny Lee slået sig ned i Londons fattige East End-bydel. Med tilknytning til et nonnekloster er den unge kvinde blevet en del af en gruppe jordemødre, der hjælper bydelens gravide kvinder. Jenny chokeres over de usle forhold i bydelen, men snart kommer hun til at holde af kvarterets farverige beboere.

DR2

21:30  

Tsunami (1:3)
Tsunami (1:3) I december 2004 gør Tomas sig klar til at tage til Thailand med sin stedsøn i håb om at komme tættere på ham. Men Tomas har en stor hemmelighed for sin familie. Og da en journalist samtidig opdager, at der er blevet svindlet for en stor sum i bistandsorganisationen, som Tomas er chef for, bliver alt sat på spidsen. Ikke kun for Tomas, men for alle omkring ham.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co. ...byder alle nørder indenfor til en verden af fantastisk fiktion. Vi anmelder det nyeste, men ser også på film og spil, der har påvirket os gennem tiden - alt sammen fra det helt nye Troldspejlet & Co.-studie, hvor der både er publikum og spændende gæster fra nørdernes verden.

23:30  

Når støvet har lagt sig (3:10)
Når støvet har lagt sig (3:10) Dansk dramaserie fra 2020. (3:10) Nyheden om automatvåbnene er nået ud i pressen, og Elisabeth beslutter sig for at trække sig som justitsminister. Ginger stjæler Mortens VVS-bil, og da Morten og Camilla kommer hjem til en smadret lejlighed, laver de nye, hårde regler for sønnen, Albert. Den svenske sangerinde Lisa lever et dobbeltliv, som pludselig tager en uventet drejning. Holger får et overraskende besøg på plejehjemmet, og Jamal beslutter at anskaffe sig en pistol for at beskytte sig selv. Uegnet for børn. Medvirkende: Jacob Lohmann, Karen-Lise Mynster, Peter Christoffersen, Arian Kashef, Viola Martinsen, Henning Jensen, Malin Crépin, Katinka Lærke Petersen. Hovedforfatter: Ida Maria Rydén & Dorte W. Høgh. Episodeforfatter: Ida Maria Rydén. Instruktør: Jeanette Nordahl. Producent: Stinna Lassen. Produktion: DR Drama.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Hamish Macbeth l (3:6)
Hamish Macbeth l (3:6) Hamish Macbeth er politimand i den søvnige landsby Lochdubh i det skotske højland. Godsejeren Maclean har økonomiske problemer, så han vælger at opdigte et indbrud i håb om at score forsikringspengene. Omstændighederne tvinger Hamish til at hjælpe ham, og snart dukker den håbløse kriminalinspektør Bruce op for at fange den bande, han tror, står bag indbruddet. Hamish Macbeth: Robert Carlyle.

01:25  

Hamish Macbeth l (4:6)
Hamish Macbeth l (4:6) Landsbyen Lochdubhs beboere er ved at forberede en opførelse af West Side Story, og selv politimanden Hamish får tildelt en rolle i musicalen. Snart opstår der romantiske følelser mellem de to unge hovedrolleindehavere, Jimmy og Phyllis. Men det bliver en romance med problemer, for Phyllis er datter af den puritanske, lokale bankbestyrer, og han har et horn i siden på Jimmys far. Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

02:15  

Til undsætning (34:48)
Til undsætning (34:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

03:00  

Bonderøven 2010 (9)
Bonderøven 2010 (9) Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på sin gamle bondegård. Der er kommet nye beboere på Kastaniegården. Frank har fået to smågrise, som er meget kælne. Det victorianske drivhus er næsten færdigt, og hvedemarken skal høstes med den gode gamle le. Og så er Frank gået i gang med at malke gederne. www.dr.dk/bonderoeven Sendt første gang 10.10.10

03:30  

Kender Du Typen? 2015 (14)
Kender Du Typen? 2015 (14) "Kender Du Typen?" besøger en hovedperson, der både er moderne og traditionel, storbymenneske og lidt fra landet, har en forkærlighed for raw food men også en overordentlig sukkerlast. Det betyder, at livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup kommer på hårdt arbejde, når de skal regne ud, hvilken kendt dansker de er hjemme hos. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:30  

Uforglemt: Liget i kufferten (3:3)
Uforglemt: Liget i kufferten (3:3) Politifolkene Cassie Stuart og Sunny Khan står midt i et gigantisk puslespil, hvor brikkerne ikke synes at passe sammen. De fire mistænkte i den 26 år gamle drabssag har alle et motiv, men præcis hvilken rolle spiller de i sagen? Står en eller flere af dem bag mordet på David Walker?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, HELSINGOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0217110243