Helsingør
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 25. juli 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 25. juli 2023

DR1

06:00  

Naturtid
Naturtid Sydesaltet - Læsøs hvide guld. På Læsø Saltsyderi laver man salt som i gamle dage. Grundingrediensen er det ekstremt salte grundvand fra Rønnerne, de sydlige strandenge på Læsø, som man syder salt af i åbne jernpander over ild. Følg med, når historiefortæller og sydemester Poul Christensen viser den spændende proces og tager os med tilbage i tiden med fortællinger om den dramatiske historie, der gemmer sig bag Læsøsaltet. Sendt første gang 20.09.2008

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6)
Klar til rummission - med Andreas Mogensen (6:6) Dansk dokumentarserie fra 2023. Når Andreas Mogensen har været på Den Internationale Rumstation i et halvt år, skal han vende tilbage til sit liv her på jorden.

08:40  

Mit liv på nettet: Er jeg afhængig? (1:6)
Mit liv på nettet: Er jeg afhængig? (1:6) Bruger du for meget tid på sociale medier? Ulla Essendrop føler, at de sociale medier er en sand tidsrøver. Derfor beslutter hun sig for at undersøge, hvorfor hun har så svært ved at lægge telefonen fra sig - og hvorfor vi danskere egentlig bruger så meget tid på de sociale medier. Mens Ulla jagter gode råd til, hvordan hun kan lære at styre sit eget forbrug, møder hun Pernille, der har taget drastiske metoder i brug for at takle sit eget overforbrug af sociale medier. Gennem seks afsnit forsøger Ulla Essendrop at får svar på sine egne dilemmaer på sociale medier i serien "Mit liv på nettet". Hun elsker at bruge sociale medier, men er også bekymret for den magt, de kan have over os.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib II
Hunden Ib II

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (1)
Ramasjang Mysteriet V (1) Hvem har brug for en masse værktøj? Det er det store spørgsmål i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Finn Falks værkstøjskasse er nemlig blevet stjålet! Men hvem kan det dog være? Kristian kommer på hårdt arbejde i dag, men heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ella Marie.

06:00  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:10  

Sarah og And (35)
Sarah og And (35)

06:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:30  

Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15)
Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15) Theodor er kommet ind til Bamselægen Sandra med sin bamse Nikolaj, der har ondt i halsen og er hævet. Den får taget en blodprøve, og det viser sig, at den har kyssesyge. Sandra fortæller, at selvom det bliver kaldt kyssesyge, så kan man få det på mange forskellige måder. Det vil sige, at det ikke nødvendigvis er fordi bamsen Nikolaj har kysset nogen, at den er blevet smittet. Måske har den bare drukket af den samme kop som en anden bamse, der havde kyssesyge, og på den måde er blevet smittet. Bagefter er Theodor med på stuegang hos en bamse, der er indlagt med en infektion. Bamsen er ikke så gammel og bruger ble. Sandra og Theodor hjælpes ad med at skifte bleen og sørger for, at bamsen får sin medicin.

06:50  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den sure mand Granberg vil gerne være med i en hemmelig klub for sure mænd, så han prøver at imponere dem. Han tager på minigolfbanen for at forvandle børn til voksne, men Motor Mille og Børnebanden lægger en plan med tyggegummi, snor og golfbolde.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon III
Simon III

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Hey Duggee (22)
Hey Duggee (22)

07:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (10)
Onkel Rejes sørøvershow II (10) Dr. John har kidnappet Carls storesøster Dagmar for at koge hende om til skønhedscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en Super Puster 2000, Mor Karens luftskib og en tur til både Fyn og Det Røde Hav. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

07:50  

Paddington
Paddington

08:00  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (16)
Vidundervovsen Vaffel (16)

08:25  

Mission Valhalla (6)
Mission Valhalla (6) Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!

08:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:45  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:15  

Dage i haven (9:9)
Dage i haven (9:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

10:15  

Auktionssommer (8:8)
Auktionssommer (8:8) Svensk dokumentarserie fra 2019. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

10:15  

Auktionssommer (6:8)
Auktionssommer (6:8) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Auktionssommar) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

11:15  

Antikkrejlerne XXIII (5:25)
Antikkrejlerne XXIII (5:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

DR2
TVR

09:05  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:15  

Hemmelige dyr: Det halve agern (10)
Hemmelige dyr: Det halve agern (10) Ingrid på 6 år har fundet et halvt agern på Assistens Kirkegården og det ser ud som om nogen har spist af det. Derfor har hun bedt Isabel om at komme til København for at hjælpe hende med at finde ud af, hvad det er for et dyr, der bor på kirkegården.

09:30  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:40  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:40  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Stegosaurus var en langsom dinosaur. Derfor var det svært at slippe ud af truende situationer, så i stedet måtte Stegosaurus blive på stedet og forsvare sig. Men hvordan gjorde den?

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Brachiosaurus havde en utrolig lang hals. Det var godt at have, da Brachiosaurus ville spise fra de saftige trækroner. Brachiosaurus var så høj som tre giraffer stående på hinanden.

09:55  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:00  

Mission Valhalla (10)
Mission Valhalla (10) Frejas smykke er blevet stjålet! Brinsingamen - det underskønne halssmykke, Freja er gået så grueligt meget igennem for at skaffe i første omgang. Det er ikke så godt, for i aften har Freja planlagt date-night med sin hjemvendte mand Od. Sammen med den modige, jordiske helt Evelin drager Freja ud for at skaffe smykket tilbage. For Valhalla!

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:05  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:15  

Cirkusliv i savsmuld (5)
Cirkusliv i savsmuld (5) Cirkus mangler penge. Cirkusdirektøren reddes dog hjerteligt af Signe og Brasnik, som for et par af direktørens brugte underbukser, låner ham af deres ugeløn.

10:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at grise ruller sig i mudder? Ta' med Lille Nørd på griseeventyr og se, hvordan Anders og Katrine holder grisefest for grisene.

11:00  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

11:25  

Skæg med bogstaver - Æ
Skæg med bogstaver - Æ Afsnit Æ. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.

11:50  

Vilde venner (2)
Vilde venner (2) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Sigrid og Fransiska, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe et pindsvin med dårligt ben, redde en flok egernunger, der ikke kan finde deres mor og så er der en svane, der skal sættes fri.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2018 (1)
Bonderøven 2018 (1) I denne episode af Bonderøven: Nye udfordringer venter på Kastaniegården. Frank skal i gang med at lave trappen til førstesalen, og har derfor fået besøg af en tømrer, der kan den svære, ældgamle kunst at bygge en trappe helt fra bunden. Og det er en yderst langsommelig proces. For at få den perfekte møggreb, har Frank tændt op i essen, fordi greben skal tilpasses et mere solidt skaft. Og endelig besøger Theresa og Frank en fabrik, der laver linoliemaling. Her er udfordringen at blive enige om farverne til træværket i det nye stuehus.

12:55  

Historier med Søren Ryge (12)
Historier med Søren Ryge (12) Blomster. Der er altid blomster i Søren Ryges programmer, for han er vild med blomster. Det sker dog, at han ikke har nok i sin egen have, og så har han besøgt andre haver med masser af blomster. Vibekes rosenhave, Leif Mosevangs orgie af rhododendron, og gamle Nørgaards paradis med valmuer, iris og pæoner.

13:25  

Den store bagedyst - Marcipan indeni og udenpå
Den store bagedyst - Marcipan indeni og udenpå Der er nu syv deltagere tilbage, og denne gang skal de gå all-in på den ædle spise marcipan. De skal lave deres egen marcipan fra bunden, til en omgang lækre, hjemmekomponerede portionskager. Det gælder om at have håndværket i orden, når deltagerne skal overtrække, og pynte, deres mesterværkskager med den skrøbelige marcipan - uden at det sprækker! Og så bliver den hemmelige udfordring noget af en prøvelse for dem, som ikke er til finmotorik, farveforståelse og sirlige detaljer!

14:25  

I hus til halsen VI (3)
I hus til halsen VI (3) Knud tæt på økonomisk ruin i sit lille idylliske hus i fynsk fiskerleje 180 graders havudsigt, et par hundrede meter til stranden og en dejlig stor have burde være enhver boligejers drøm. Men for den 63-årige Knud Erik Borgesen, der har haft huset til salg i næsten to år, er den sydfynske idyl blevet til et økonomisk mareridt. Knud sidder alene i huset efter han blev forladt af sin kæreste. Derfor har han og datteren Liv bedt "I hus til halsens" to eksperter om hjælp, så huset forhåbentlig kan blive solgt.

DR2

12:00  

Seneste nyt fra TV Avisen
Seneste nyt fra TV Avisen

TVR

12:10  

Luk op Luk i - SØSKENDE
Luk op Luk i - SØSKENDE Bestemmer store søskende for meget? Katrine vil spille musik og Sofie vil gerne være med. Men det må hun kun på Katrines storesøsteragtige bestemte måde. Det får gang i snakken om, hvordan søskende er sammen. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være søskende.

12:30  

Ramajetterne II (5)
Ramajetterne II (5) Der er travlhed i lufthavnen, og når selveste Onkel Reje skal ud at rejse, skal han naturligvis have VIP-behandling. Alle får spændende opgaver undtagen Flummer, der udtænker en drilsk plan.

12:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet semifinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb kører de flotte fyre fra Farfars Drenge imod de seje tøser fra Landsbytosserne. Der bliver kamp til stregen, når de to hold skal ned ad Striben, ud på Specialbanen i et forladt parkeringshus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til årets finale?

12:55  

John Dillermand (9)
John Dillermand (9) John skal spille koncert, men han har slet ikke øvet sig, og det er meget pinligt. Heldigvis er dilleren meget musikalsk, når den kommer i nærheden af instrumenter.

12:55  

John Dillermand (7)
John Dillermand (7) John smadrer Oldemors fine vase og må tage tilbage i tiden for at gøre det godt igen. Buller bliver lavet om til en tidsmaskine, og pludselig står John i fortiden med både ninjaer og dinosaurer.

13:20  

Heino fikser alt - Sangen (13)
Heino fikser alt - Sangen (13) Anna's storesøster skal konfirmeres, og Anna vil gerne lave en sang til hende. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe hende, og som det jo er med en god sang, ender Heino med at blive helt rørt.

13:30  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:45  

Superhelten Sprinter Galore (10)
Superhelten Sprinter Galore (10) Sprinter har fået en gave fra en beundrer. Gaven er en statue, men den er så grim, at han er sikker på, det snarere er en hadegave - måske fra en superskurk! Han går derfor i gang med at lave lige så deforme statuer af dem som hævn. Det kan skurkenes egoer slet ikke klare...

13:50  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11) Riwahl indser, at han aldrig kan blive en rigtig superhelt, så han beslutter sig for at blive en superskurk i stedet. Så da Cleopatra dukker op for at fange Sprinter, hægter han sig på hende. Men Riwahl er ikke skabt til at være skurk, og han viser sig hurtigt at blive ren dødvægt for mestertyven...

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:55  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12) Senior har modtaget et kærestebrev! Sprinter er dog sikker på, at det må være en superskurk, der står bag. For Senior er jo gammel?! Han kan da ikke få kærestebreve? Men efter en snak med både Cleopatra og DiktaThor, viser det sig, at Seniorita måske slet ikke er så falsk - og at alle kan være forelskede.

14:05  

Onkel Rejes Heavyband (3)
Onkel Rejes Heavyband (3) Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

14:20  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Motor Mille og Børnebanden finder de sure mænds lager, men det er i virkeligheden en fælde. Motor Mille bliver fanget! Nu må Børnebanden være modige og prøve selv at styre den store kran på havnen for at redde Motor Mille.

14:40  

Quizdyrene II (3) - Karpen Diem
Quizdyrene II (3) - Karpen Diem Hvad ved dyrene om andre dyr? Denne gang er det en karpe ved navn Diem, der får chancen for at vinde en flot præmie. Men først skal han svare på fem spørgsmål, der handler om kattedyr. Diem er en klog fisk med en stor viden. Men undervejs får han alligevel brug for hjælp og bruger derfor sin livline til at ringe til sin gamle læremester, dragefisken Wasabi. Spørgsmålet er om Diems viden og Wasabis hjælp er nok til at få alle fem point?

14:51  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Parasaurolophus havde et indbygget instrument på kroppen. Et rør, der fungerede som en slags trompet. Men vi ved ikke rigtig, hvornår og til hvad det blev brugt. Måske for at tale?

14:52  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

DR1

15:10  

Kender Du Typen? - Med UFO og isbjørnekranie
Kender Du Typen? - Med UFO og isbjørnekranie Hvem er det, der elsker levende lys og som vinker og hilser på folk, når han går sin morgentur? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger Odense og en hovedperson, der har et isbjørnekranium stående på sit klaver. Vært: Anna Lin

15:40  

Columbo: Den forsvundne formue
Columbo: Den forsvundne formue Amerikansk krimi fra 1994. (Columbo: Undercover) For at opklare hvor udbyttet fra et bankrøveri er skjult, må Columbo både give den i rollen som smågangster og mafiaboss. Hans eneste spor er to døde mænd og en stump af et ituklippet fotografi.

17:10  

Downton Abbey V (4:10)
Downton Abbey V (4:10) Engelsk dramaserie fra 2014. Herskabstjeneren Thomas har pådraget sig en mystisk sygdom efter at være vendt tilbage til Downton. Violet fortæller Isobel om sin fortid med den russiske prins Kuragin, mens Mary når frem til en beslutning om sit forhold til lord Gillingham. Samtidig bliver Sarah Bunting ved med at skabe uro på Downton, men denne gang går hun måske for vidt.

DR2

17:30  

Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (2:6)
Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (2:6) Engelske ord er vokset ind i vores sprog. Med alt fra "corporate lingo" til slang. Men er vi der, hvor engelsk truer modersmålet, og bliver til blandingsproduktet, "Dangelsk"? Det danske sprog er generelt under beskydning. Måske er det ligefrem truet. Af alt fra fremmedsprog og sjusk, til klichéer og bandeord. Entertaineren, Niels Hausgaard og rapperen, Per Vers går modersmålet efter i sømmene. For at finde ud af om dansk er døende, eller om det faktisk lever bedst i kaos. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender og Halfdan Muurholm

TVR

15:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:25  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:55  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:20  

Karlas Fantalastiske Klasse - Musical
Karlas Fantalastiske Klasse - Musical Karla, Flax og Spy leger sammen. Men det er svært, og der er hele tiden en, der føler sig udenfor.

16:30  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI Tegnefilm med dansk tale. Mighty Pups - Supervovser: Vovserne redder en gigantisk kylling + Mighty Pups - Supervovser: Vovserne standser Haralds kuldegys

16:53  

Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk
Vilde vidunderlige dyr: En hunfisk bliver til en hanfisk På et stenrev ude i havet lever der nogle fisk, som hedder rødnæb. De er alle hunner, for hannen i flokken er død. Uden ham kan de ikke få unger. Derfor begynder den største af hunnerne på en fantastisk forvandling.

16:57  

Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus
Vilde vidunderlige dyr: Hummere slås om sommerhus Inde på det lave vand, tæt ved kysten, er en hummer ved at bygge sig et sted at bo om sommeren. Men en anden hummer vil bo akkurat det samme sted. Så de to hummere kæmper mod hinanden med deres store klosakse.

17:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

17:05  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

17:19  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Ligesom nutidens fugle og krybdyr lagde dinosaurer æg. Da Tyrannosaurus Rex var nyudklækket, var den på størrelse med en due. Men så voksede den utroligt hurtigt!

17:21  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Der er flere dyr, der overlevede den store udryddelse for 65 millioner år siden. Men vidste du, at der er Dinosaurer tilbage i dag!?

17:25  

Trex
Trex Simon gemmer sig for Lise, og Knarvorn tror, at Trex kan tale. Nu må han virkelig stoppe Trexlandia

17:30  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

17:51  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

17:55  

John Dillermand (5)
John Dillermand (5) John får et gevær af Oldemor, og bliver bedt om at gå ud og skyde deres aftensmad - allerhelst en fasan. Verdens længste diller og et gevær er dømt til at gå galt, og sjovt nok kommer John da også hjem med en pizza og en gennemskudt diller.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Antikduellen (8:20)
Antikduellen (8:20) Finaledag i Antikduellen. I dag afgøres det, om det er Margit Damgaard, indehaver af Damgaard-Lauritsen Antik i Odense, eller Lasse Franck, der driver Refurniture i Randers, som kan tjene mest på sine indkøb.Tre dage i træk har de hver fået 10.000 kroner til at handle, kunst, antik og retroting i og omkring henholdsvis Ringsted, Horsens og Skive. Og stemningen er intens, når buddene fyger gennem luften på Svendborg Auktionerne. Intet er afgjort før sidste hammerslag lyder!

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Vesters Have - Den flotte græsplæne
Søren Vesters Have - Den flotte græsplæne De fleste haveejere kæmper med ujævne græsplæner og mos, og derfor er Søren taget på besøg hos en greenkeeper for at få tips og tricks til at pleje sin græsplæne. Og så har Søren altid drømt om at få sin egen golfbane, så han kører det helt tunge udstyr i stilling for at etablere en velfriseret putting green i haven.

20:30  

80 dage til sommerhus (3:6)
80 dage til sommerhus (3:6) De 80 dage går hurtigt, og Sara og Camilla må indse, at sommerhusprojektet er en noget større opgave end ventet. På trods af advarsler fra eksperterne, har kusinerne valgt at lave en stor og tidskrævende ændring af badeværelset, og tidspresset er nu så stort, at de er i tvivl, om de overhovedet kan nå at blive færdige.

DR2

18:00  

Vilde Hoteller - Norge
Vilde Hoteller - Norge I dag handler hotelluksus om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Trendeksperten Mads Arlien-Søborg undersøger, hvad det unikke giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag er han taget til Norge for at besøge et landskabshotel. Sendt første gang 04.12.14

18:30  

På eventyr i det ukendte - Godmorgen, så får man vin!
På eventyr i det ukendte - Godmorgen, så får man vin! De to vennepar Mathilde og Mette, og Rasmus og Oliver har sagt ja til at tage på eventyr i et land, de færreste danskere kender noget til. Et land som er fuldt af kontraster og anderledes traditioner, og som har et godt øje til EU. De fire venner aner intet om, hvad der venter dem, når de skal møde det ægte Georgien. Første stop i Georgien byder på lunken vin klokken 10 om formiddagen, en ovn der kræver hård hud på fingrene og vin direkte fra lerkar. De fire rejsekammerater stifter hurtigt bekendtskab med Georgiens vin- og madkultur. Og det er ikke alles maver der er lige begejstrede for hvidt brød.

19:15  

Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten
Marilyn Monroe - Mere end et sexsymbol (1:4) Starletten Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Reframed: Marilyn Monroe) Trods en hård barndom drømmer den unge Norma Jeane om at blive filmstjerne. Hun arbejder hårdt for at fremme sin karriere, og skifter navn til Marilyn Monroe. Men da hun afslår mediemogulen Harry Cohns tilnærmelser, bliver hendes kontrakt hos Columbia Pictures ikke fornyet. Fire år senere, i 1952, skriver hun sammen med journalisten Florabel Muir artiklen "Ulve, jeg har kendt" - og advarer andre kvinder om "ulvene" i branchen.

20:00  

Babylon Berlin IV (3:12)
Babylon Berlin IV (3:12) Tysk dramaserie fra 2022. Rath afhører bokseklubejeren Walter Weintraub og finder ud af, at Oelschlägers død er en katastrofe for klubberne. Deadline for godkendelse af spillelicenserne nærmer sig nemlig. Hvem er ude på at skade bokseklubberne? Charlotte er blevet fyret, og for at skaffe penge overtaler hun bartenderen Jacky til at tage til dansekonkurrence med hende.

20:45  

Babylon Berlin IV (4:12)
Babylon Berlin IV (4:12) Tysk dramaserie fra 2022. Abe Goldstein ankommer til Berlin, på jagt efter Den Blå Diamant. Samtidig fælder den mystiske organisation Den Hvide Hånd dom over en forbryder. Mens Rath efterforsker en boksekamp.

TVR

18:00  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Fordi Prinsesse Ranedyr hensynsløst smider affald, tiltrækker hun en brillebjørn, som kommer for at finde mad, og udsætter den og andre dyr i regnskoven, for fare. Mads og Emma har brug for alle deres evner for at redde bjørnen og lære Prinsessen at tage ansvar for skraldet.

18:30  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

18:50  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:00  

Zig og Sharko
Zig og Sharko

19:10  

Vilde Kræ I
Vilde Kræ I

19:30  

Mesterlige monsterbørn
Mesterlige monsterbørn Under en af deres sædvanlige prank-krige, får Dracula og Edith ved et uheld byttet kroppe.

19:45  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:55  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:20  

Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed?
Kunstig intelligens: Levende døde og kunstig kærlighed? Du kan blive ven eller sågar kærester med en kunstig intelligens. Og du kan genskabe de døde. Hvilke muligheder, problemstillinger og dilemmaer følger med? Med hjælp fra Danmarks bedste eksperter og god tid til detaljerne bliver vi meget klogere på kunstig intelligens. Vært: Tobias Hansen.

21:50  

Rebecka Martinsson: Advarselstrekanten
Rebecka Martinsson: Advarselstrekanten Svensk krimi fra 2020 efter Åsa Larssons romaner. (Rebecka Martinsson: Varningstriangeln) En kvinde og et spædbarn findes døde i en bil efter en nat med kraftigt snefald. Kvindet har fået et slag i hovedet, og barnet er frosset ihjel. Da Rebecka tager ud til gerningsstedet, gør hun en afgørende opdagelse i sneen.

23:20  

Gift ved første blik USA XV (20:26)
Gift ved første blik USA XV (20:26) I studiet mødes flere tidligere 'Gift ved første blik'-deltagere for at dele ud af deres erfaringer om den store beslutningsdag. De taler også om højdepunkterne og nedturene i San Diego-sæsonen, og den mulige fremtid for parrene i denne sæson.

DR2

21:30  

Guldkorn 1970'erne: 1972
Guldkorn 1970'erne: 1972 I 1972 begynder arbejdsløsheden at stige og det mærker de mange gæstearbejdere, der er kommet til Danmark. Ude i provinsen må små købmandsforretninger se sig udkonkurrerede af de nye supermarkeder - og så er det året, hvor en kristen vækkelse får den danske ungdom til at bytte sex og stoffer ud med Jesus.

21:50  

Explainer - Hvorfor risikerer så mange livet på Middelhavet?
Explainer - Hvorfor risikerer så mange livet på Middelhavet? Vi forsøger at komme nærmere, hvad der får folk til at tage på den dødelige rejse over Middelhavet.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:40  

The Rover
The Rover Australsk actionthriller fra 2014. Det australske samfund er i opløsning, og anarkiet truer. Farmeren Eric har mistet alt og kører formålsløst rundt i ødemarken. Da en bande kriminelle stjæler hans bil - det eneste, han ejer - begiver han sig af sted på en farlig rejse for at finde dem. Nødtvungent slår han pjalterne sammen med den naive, hårdt sårede Rey, der er blevet efterladt af resten af banden. Medvirkende: Robert Pattinson, Guy Pearce, Scoot McNairy m.fl. Instruktion: David Michôd.

TVR
DR1

00:15  

Columbo: Dræbende afsløringer
Columbo: Dræbende afsløringer Amerikansk krimi fra 1994. (Columbo: Butterfly in Shades of Grey) Radiomanden Fielding Chase nærer en mere end faderlig interesse for sin 25-årige datter. Da en reporter opdager det, griber Chase til mord.

01:45  

Kriminalarkivet: Bankrøveriet (8:10)
Kriminalarkivet: Bankrøveriet (8:10) Svensk dokumentarserie fra 2022. (Kriminalarkivet: Norrmalmstorgsdramat) Dramaet har stået på i mere end fem døgn. Politiet beslutter at gøre et nyt angrebsforsøg. Trods risikoen for gidslerne er man fast besluttet på at gennemføre angrebet denne gang. Oplysningen om, at der er noget i gang, breder sig blandt journalisterne, og man spørger sig selv, om dramaet, efter 131 timer, nu endelig vil blive afsluttet.

02:10  

Antikkrejlerne XXIII (3:25)
Antikkrejlerne XXIII (3:25) Antikvitetseksperter konkurrerer mod hinanden om at købe antikviteter og sælge dem på auktion.

02:55  

Dage i haven (7:9)
Dage i haven (7:9) Svensk haveserie. (Trädgårdstider) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

03:55  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

DR2

00:15  

Hamborgs kriminelle underverden (1:5) St. Paulis godfather
Hamborgs kriminelle underverden (1:5) St. Paulis godfather Tysk dokumentarserie fra 2022. (Reeperbahn Spezialeinheit FD65) På "verdens syndigste mil", Reeperbahn i Hamborg, dominerer Wilfrid Schulz og håndlangeren Dakota Uwe i 1980'erne. Schultz kaldes også St. Paulis godfather og har forbindelser til mafiaen i USA. Wolfgang Sielaff fra Hamborgs politi grundlægger Fachdirektion 65, Tysklands første specialenhed til bekæmpelse af organiseret kriminalitet. Men da tre undercoverbetjente bliver myrdet, er spørgsmålet, om korrupte betjente står bag mordene.

01:05  

Hamborgs kriminelle underverden (2:5) Mafiaen i St. Pauli
Hamborgs kriminelle underverden (2:5) Mafiaen i St. Pauli Tysk dokumentarserie fra 2022. (Reeperbahn Spezialeinheit FD65) Efterforskeren Wolfgang Sielaff og FD65 har brug for solide beviser for at arrestere Wilfrid Schulz. Via FBI opdager Sielaff, at Schulz hjælper den amerikanske mafia med at opbygge et illegalt spilimperium i Hamborg. FD65's eneste kvindelige detektiv Erika Haessler og Sielaff får sat Schulz og hans håndlangere bag tremmer. Men i kulisserne står andre kriminelle på spring: Banderne GmbH og Nutella kæmper nu om magten i St. Pauli.

01:45  

Vi overlevede R. Kelly - Det sidste kapitel (2:4)
Vi overlevede R. Kelly - Det sidste kapitel (2:4) Amerikansk dokumentarserie fra 2022. (Surviving R. Kelly) Faith, der omtales som Jane Doe #6, forbereder sig på at møde R. Kelly i retssalen. R'n'B-stjernens tilhængere tropper op foran retsbygningen for at vise deres støtte. Andre af R. Kellys støtter bliver også anklaget for misbrug.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, HELSINGOER.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0722210506